Az IMMUNETEC termékcsalád legújabb tagjai

Az Antimikrobiális csúszásgátló bevonat alapvetően vizes környezetre tervezett penészedés gátló és csúszásmentesítő felületkezelést biztosít. Alkalmazása olyan területeken is kiváló biztonságot nyújt, ahol penész- vagy bakteriális szennyeződés telepedhet meg, valamint a felület csúszós, s így balesetveszélyes.

Végül, de nem utolsó sorban büszkék vagyunk az IMMUNETEC AFV ezüst ion technológián alapuló, gyorsan száradó, súrolás álló, vizes bázisú, univerzális akril bevonatra, amely a nagy igénybevételű fokozott kopásnak kitett felületeken is ellenállást biztosít a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal szemben. 

Antimikrobiális csúszásgátló felületbevonat​

Beköszöntött a csúszásgátlás és a penész elleni harc új korszaka! Az IMMUNETEC termékcsalád legújabb tagja, az Antimikrobiális csúszásgátló bevonat alapvetően vizes környezetre tervezett penészedés gátló és csúszásmentesítő felületkezelést biztosít.

Antimikrobiális felületvédő bevonat​

Az IMMUNETEC KONTROL AgI ezüstion-technológián alapuló, gyorsan száradó, súrolás álló, vizes bázisú, univerzális akril bevonat, amely hosszú távú (1 év) ellenállást biztosít a kórokozókkal szemben.

Antimikrobiális fertőtlenítő kéz- és bőrvédő krém & impregnáló spray

Az elmúlt 4 év termékfejlesztései után megszületett az Immunetec antimikorbális termékcsalád, melynek első tagjai az egyedülálló ezüstion technológiával gyártott kéz- és bőrvédő krém, valamint az impregnáló spary. Az antimikrobiális hatás révén képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat – ideértve a penészgombákat és vírusokat.

Antimikrobiális kéz- és bőrvédő krém - 50 ml

A krém használata a lassú, kontrollált ezüstion felszabadulás révén elképesztően hosszú távú antimikrobás hatást eredményez.

Antimikrobiális impregnáló spray - 200 ml

Kifogástalanul alkalmazható kórokozókkal szemben és a kellemetlen szagok elkerülésére még olyan felületeken is, mint például a textil.

Antimikrobiális kéz– és bőrvédő krém - 2 ml

A krém használata a lassú, kontrollált ezüstion felszabadulás révén elképesztően hosszú távú antimikrobás hatást eredményez.

Az IMMUNETEC termékek

Egytől egyig kifogástalanul megfelelnek egészségügyi intézmények, élelmiszeripari gyártók, vendéglátó egységek és szállodák személyi, valamint környezeti higiéniai és tisztaság elvárásainak egyaránt.*

A készítmények olyan speciális színadalékot tartalmaznak, amelynek köszönhetően egy speciális lézeres lámpával könnyedén ellenőrizhető a termékek eredetisége és minősége (rendszeres használat mellett).

A mikrobiológiai vizsgálatokat az NNK, kórházi laboratóriumok, valamint az Industrial Microbiological Services Limited független laboratóriumában is elvégeztük az antimikrobiális hatásfok bizonyítására. A benyújtott mintákat meghatározott baktériumtenyészetekkel oltják, ISO szabvány szerint inkubálják 24 órára 37 C° hőmérsékleten, majd TVC (Total Viable Count) összcsíraszám meghatározást végeznek és az eredményt csökkenési %-ban fejezik ki.

Az Immunetec hatóanyagot sikeresen tesztelték az ISO 22196:2011 szerint legalább 50 veszélyes organizmusra – a teljesség igénye nélkül:

  • Campylobacter
  • coli
  • Listeria
  • MRSA
  • Pseudomonas
  • Salmonella
  • Norovírus
  • H1N1
  • Infulenza
  • Herpesz

*Az ezüst klorid és az ezüst szulfid a természetben jelen van ivóízekben, tengerekben és a talajban is. A textíliából dörzsöléssel vagy vizes közegben szulfidokkal ioncserével elszabaduló ezüstionok száma elhanyagolható. Az ilyen módon mégis felszabaduló ezüstionok viszont gyorsan átalakulnak ezüst szulfiddá, amely oldhatatlan tehát semmi hatása nincs a környezetre. Ebből kifolyólag a szennyvíz-tisztítókra sincs káros hatása.

Fordulj hozzánk bizalommal!

SimplePay vásárlói tájékoztató