Információk

Szakmai dokumentációk

Nemzeti Népegészségügyi Központ engedély

Az Immunetec csapata elkötelezett amellett, hogy biztonságos és ellenőrzött termékeket állítson elő vevőinek. Minden Immunetec termék a GMP (Good Manufacturing Practice), azaz a helyes gyártási gyakorlattal, illetve az ISO 9001 tanúsítvánnyal megfelelésben készül a kivételes termékminőség jegyében.
Másrészről minden Immunetec termék CPNP regisztrációval rendelkezik (CPNP regisztrációs szám: 2723084) Az Immunetec termékek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által szigorúan bevizsgáltak és a hatóság engedélyével bírnak. (NNK engedély szám: 54828-2/2019/JIF)

A regisztráció során a termékeket a következő szempontok alapján vizsgálták:
Általánosságban, az EN 14885 szabvány követelményeire végezték a teszteket, amely a kémiai fertőtlenítők és antiszeptikumok európai szabványa.
Ezen követelményeket teljesítették az Immunetec termékek.

Felületkezelés: MÁV KÓRHÁZ SZOLNOK Mikrobiológiai vizsgálat az Immunetec Antimikrobiális Felületkezelés használatát követően

Krém Spray használat: MÁV KÓRHÁZ SZOLNOK Mikrobiológiai vizsgálat eredménye az Immunetec Antimikrobiális Krém Spray használatát követően

Nagy Viktor

Tulajdonos, ügyvezető

Róth Gábor

Fejlesztési igazgató

Rólunk

Nagy Viktor vagyok az Immunetec-Proof Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Az Immunetec egy hazai, egyedülálló innováció, amely összetételének köszönhetően védőpajzsként vigyáz mindarra, ami számunkra a legfontosabb: a családunkra, a szeretteinkre, az egészségünkre. Róth Gáborral, a termék feltalálójával is a családon keresztül ismerkedtünk meg, a termékek azonnal meggyőztek, és úgy éreztem részese szeretnék lenni ennek a sikernek is! Számomra mindig első helyen szerepelt a higiénia, családom óvása, az egészséges életmód. Az egyensúlyra való törekvés.

2014-ben költöztem családommal Szolnokra, mert vízilabdás pályafutásomat a Szolnoki Dózsa meghívására a Tisza fővárosában folytattam. Pár évvel később ismertem meg Gábort, aki megmutatta az Immunetec krémet. Kaptam mintaterméket, elkezdtük használni és nagyon gyorsan megszerettük feleségemmel, Blankával, akinek első gyermekünk születése után jelentkezett először ekcéma a kezén a sok alkoholos fertőtlenítő miatt. Az Immunetec krém tökéletes megoldást nyújtott, mert nem szárította ki, csak védte a kezét, mint egy láthatatlan kesztyű. Én pedig az utazásoknál tudtam remekül hasznát venni, amikor nincs lehetőség rendszeresen kezet mosni. Volt olyan alkalom is, hogy bőrsérülés miatt kentem be a kezem, hogy fertőtlenítsem és hamar rájöttem, hogy a krémmel nagyon gyorsan csillapítható a gyulladás is. A napi kétszeri vízbeugrás nagyon megnehezíti a sebek gyógyulását, de meglepetten tapasztaltam, hogy a krém használata után pár nappal begyógyult a seb. (később megtudtam, hogy a filmrétegnek köszönhetően tudja folyamatosan kifejteni a hatását.) A sok jó tapasztalat után megláttam a lehetőséget a termékben és elkezdtünk Gáborral közösen gondolkodni.

Sok év kitartó munka, sikeres teszteket, végtelenül pozitív visszajelzéseket hozott, ami csak tovább erősített minket. 2019 decemberben rengeteg elvégzett teszt után engedélyt kaptak termékeink az NNK-tól, (Nemzeti Népegészségügyi Központ) és így elérhetővé váltak mindenki számára. Amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy az Immunetec Antimikrobiális Kéz és Bőrvédő Krémünket a NNK a fertőtlenítők csoportjába sorolta!

Örömmel jelenthetjük, hogy az Immuntec fertőtlenítő krém és spray megrendelhető webshopunkból, illetve elérhető az ország összes gyógyszertárának.

Hol kaphatóak az Immunetec termékek?

Az Immunetec antimikrobiális kéz- és bőrvédő krém kérhető az ország bármely patikájában.

Kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk!

SimplePay vásárlói tájékoztató