Gyakori kérdések és válaszok

Published by immunetec on

IMMUNETEC KRÉM KÉRDÉSEK – VÁLASZOK:

  • Miért hatékony a termék?

A termék egy legálisan alkalmazott , un. ezüstion technológián alapul. Hatékonyságát független és hivatalos minősítőintézetek vizsgálatai tanúsítják.(pl:ÁNTSZ)

  • Milyen ezüst található benne vagy mi ez?

Az ezüst, az csak ezüst, aminek önmagában nincs csíraszám csökkentő hatása, csak akkor, ha ionkibocsájtásra van kényszerítve. A régi kor ezüst edényei is azért voltak hatékonyak, mert az ezüst oxidációja következtében ionok képződnek.
Az Immunetec technológia lényege, hogy a baktériumok sejtfalát feltörni képes ezüst ionok egy un. ioncserés reakció következtében képződnek a felületen, aminek következtében az ott elhelyezkedő és reakcióképes ezüst ionok meggátolják a baktérium bármilyen, szaporodásra, mutációra irányuló képességét.

  •  A krém titán dioxid- ot tartalmaz, az káros a szervezetre?

A krém ugyan tartalmaz titán-dioxidot, de az csak hordozóanyag formájában és nem nano méretben található benne, így semmiféle fotokatalitikus, egészségkárosító hatása nincs.

  • Teljesen biztonságos a krém?

A krémben található alapanyagok és az ezüstion technológia hatékonysága szempontjából is teljesen biztonságos és legális. 

  • Nem káros a bőrnek?

Az ezüstion technológia a bőrre nézve, semmilyen károsító hatással nincs.

  • Csak fény hatására működik a krém?

Nem!Az ezüstion technológia fénytől, hőmérséklettől, nézőszámtól függetlenül, a nap 24 órájában csíraszám csökkentő hatással működik.

  Mi történik a kórokozókkal pontosan?

Az ezüst ionok megakadályozzák a baktériumok DNS reprodukcióját, így azok nem tudnak se szaporodni, se mutálódni. 

  • Van OTH engedélye a krémnek?

Az Immunetec krém egy kéz és bőrvédő indirekt tisztító készítmény, de nem tartozik a fertőtlenítő szerek kategóriájába ,így nem OTH engedély köteles termék.

  • Milyen minősítése van a krémnek?

CPNP regisztráció: A kozmetikai termékek bejelentése 2013. július 11. után elektronikus úton történik a Közösség felé. A 1223/2009/EK kozmetikai rendelettel összhangban megkövetelt információkat a felelős személy vagy a forgalmazó a CPNP portálon keresztül adhatja meg.
Immunetec Krém CPNP szám: 2723084

Categories: immunetec