Bemutatkozás

Kreatív magyar innováció, töretlen lelkesedés.

Ha Önt érinti a fokozott higiénia, akkor az Immunetec megoldásainak garantáltan lelkes rajongója lesz. Miért tudom ezt előre borítékolni? Mert olyan bőrbarát védelemről van szó, amilyet máshol nem talál. Már több mint tíz éve érlelődött a gondolataimban néhány olyan ötlet, mely a higiénia területén szerzett tapasztalataimat felhasználva hozott a napvilágra valami elképesztően újat. Így született meg az Immunetec, ami jó példája a kreatív magyar innovációnak. A termékek az élet szinte valamennyi területén felhasználhatóak, életminőségünket javíthatják és hosszú távon a fenntartható fejlődés céljait is egyúttal megvalósíthatják. 

Róth Gábor

fejlesztés, innováció

Miben más az Immunetec krém, mint a többi fertőtlenítő krém?

Az Immunetec termékek egyedülálló módon nem tartalmaznak alkoholt vagy klórt, így nem szárítják ki a bőrt. Az innovatív ezüstion technológia könyörtelenül elbánik még a legmakacsabb kórokozókkal is. A kémes textúrájú, bőrbarát higiénia maximális védelmet biztosít folyamatosan akár 4-5 órán keresztül is.

8 Ok, ami miatt egyre többen rajonganak a termékeinkért.

  1. antibakteriális
  2. bőrbarát
  3. hipoallergén
  4. alkoholmentes
  5. 99,9% védelem a kórokozók ellen
  6. nem szárít, bársonyos bőr
  7. kiiktatja a kellemetlen szagokat
  8. hatásos ezüstion technológia
 
Egyik kedves vásárlónk véleménye: 

 

“A munkám miatt sok fertőtlenítő kézmosót használok. A szappant nem szeretem, mert szárít, az alkoholos pedig ragad. Ezt viszont imádom! A száraz kezűek nevében is nagyon köszönöm! :)”

Kiknek ajálnjuk?

      egészségügyi intézmények

      élelmiszeripar

      vendéglátó egységek

      szállodák

      közintézmények

      üzemi higiénia

      otthoni higiénia

Elégedettség
1 %

SZÁLLODÁK

1 %

EGÉSZSÉGÜGY

1 %

ÉLELMISZERIPAR